Leveringsafspraak en bezorgtijd

Leveringsafspraak;

Tijdens uw bestelling kunt u direct al een bezorgdatum kiezen. Mocht u dit niet doen dan zullen we uw bestelling op de eerstvolgende gemarkeerde datum in de plankalender bezorgen. Voorgaande is uitgezonderd de bezorging met een heftruck hiervoor zal de transporteur zelf een afspraak met u maken voor de bezorging.

Levertijdstip;

Indien beschikbaar zullen we u rond 9 uur op de bezorgdatum de verwachte lostijd doorgeven. 

Wat zijn de bezorgkosten?

Tenzij uitdrukkelijk anders vermeld, zijn de prijzen op deze website inclusief bezorgen en BTW. 

Waar wordt de bestelling geplaatst?

Pallets worden in principe op de stoep afgeleverd. Plaatsing op uw terrein gebeurt in overleg met de chauffeur, hij kan samen met u bepalen wat wel of niet mogelijk is. De instructie die we aanhouden is dat we er geen enkel belang bij hebben de pallet te plaatsen op een plek waar u die niet wilt hebben. Echter dat de plaatsing moet kunnen op goede wijze zonder schade of ongelukken. 

Let op!

  • Ons haardhout wordt geleverd met citytrailers. Dit zijn vrachtwagens met oplegger combinatie die ook veel gebruikt wordt voor de bevoorrading van supermarkten enz. Echter het blijft een grote vrachtwagen, let hierop met uw bestelling.
  • Vanaf de vrachtwagen wordt de pallet met een pompwagen op zijn plek gezet. De combinatie van een hele pallet met pompwagen weegt 1500kg. en kan dus niet over grind (Heftruck/Kooi-aap mogelijkheid), gras of minder goed aangelegde bestrating. Dijkjes en hellingen zijn vaak obstakels voor een juiste plaatsing.
  • Schade als gevolg van plaatsing op uw terrein (verzakte bestrating etc.) is voor uw eigen rekening.
  • Bij vakantieparken, appartementen enz. wordt geleverd tot de hoofdingang op de begane grond.