Thuiswinkelwaarborg voor Horechout.nl

Thuiswinkel Waarborg, daar kun je mee thuiskopen". Uw haardhout veilig en snel online kopen bij Horecahout Thuiswinkel Waarborg.

Horecahout, haardhout met Thuiswinkelwaarborg

We weten dat het belangrijk is om zeker voor een product als haardhout goede afspraken te maken en advies te geven over het product, het bezorgen, de betaalmogelijkheden, garanties, etc. Eenmaal onderweg met een pallet haardhout valt er niet zoveel meer bij te sturen. De kosten voor het vervoer van een grote pallet zijn best hoog dus het is een gezamenlijk belang goede afspraken te maken. Dit is één van de redenen dat Horecahout werkt volgens de Thuiswinkel Waarborg regels.


Haardhout kopen via internet groeit snel

Horecahout.nl  wil graag haardhout met de beste prijs/kwaliteit snel bij u thuisbezorgen. Het Thuiswinkel Waarborg helpt ons met een soort van leidraad die we gebruiken om, waar mogelijk, onze dienstverlening en informatie nog verder te optimaliseren. De verkoop via internet heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Gemak, uitgebreide informatie, tijdbesparing, een concurrerende prijs, internet biedt tal van voordelen voor de thuiswinkelende consument. Toch zijn er ook twijfels over de veiligheid van betalen, uw persoonsgegevens of komen er gevallen van fraude voor. Dit is nog een belangrijke reden voor Horecahout  om jaarlijkse certificatie van Thuiswinkel Waarborg te verlangen. We zijn er immers bij gebaat dat de bedreigingen tot een minimum teruggebracht worden.


Veilig haardhout kopen bij Horecahout.nl

Wilt u haardhout kopen bij een veilige internetwinkel? Die zorg draagt voor uw privacy, een veilige afhandeling van uw bestelling nastreeft en werkt volgens de voorwaarden zoals die door Thuiswinkel.org in samenwerking met de consumentenbond zijn opgesteld? Koop dan vandaag nog uw haardhout bij Horecahout  want daar kun je mee thuiskopen!